Varför en Retail Safari?

Detaljhandel har aldrig varit så spännande som nu, med omvälvande utmaningar i köpmönster, nya trender, logistik, teknik, sortiment och konsumentkraft. Att åka på Retail Safari med SRC är ett ypperligt sätt att bjuda dig själv och hela företaget på nya insikter – insikter som kan vara startskottet på framtida actions och framtida försäljningsökningar!

Det finns många fördelar att resa med SRC. Ni reser med en erfaren arrangör som står för alla förberedelser, genomförande och uppföljning. Vi tar hand om planering, guidning, checklistor/information, möten, kartor, transporter etc. Resan blir väl dokumenterad och lätt för er som varit med att ta vidare ut i organisationen. En sammanställning med alla bilder och insikter skickas ut till deltagarna ca 1 vecka efter hemkomsten.

SRC har anordnat Retail Safaris i över 20 år och har under de senaste åren besökt New York, London, Paris, Amsterdam, Barcelona, Madrid, Milano, Berlin och Manchester. Vår omvärldskoll sträcker sig även utanför Europa och världsstäderna. Vi tar gärna våra kunder till fler spännande städer som levererar och inspirerar, t.ex. Tokyo och Toronto.

Vem ska åka?

Den som funderar över nästa utvecklingssteg för sitt varumärke, butik eller kedja kan ha stor nytta av en Retail Safari. Resan riktar sig till dig som jobbar med design av den fysiska platsen, med koncept, med omnikanal-strategier, med butikspersonalens framtida roll eller utveckling av sortiment, kategorier och tjänster för ert varumärke eller kedja.

Med SRC Retail Safari får du:

  • Besöka de senaste och bästa detaljhandelsdestinationerna.
  • Se exempel som visar framtiden för global detaljhandel.
  • En beskrivande analys av varje koncept vi besöker.
  • Besöka startups, entreprenörer och trendsättare som utformar framtidens retail.
  • En sammanställning i text och bild av det vi sett under resan, samt en summering av resans samlade insikter och reflektioner.

SRC Retail Safari ansvarig och guide

Richard Sverkersten, Senior Retail Consultant

Richard är en av våra mest erfarna konsulter med stort fokus på shopper- och retail marketing och skarpa shopperinsikter. Han har haft flera ledande befattningar inom detaljhandeln och har stor internationell erfarenhet. Under åren har han lett ett stort antal Retail Safaris och är nu uppe i över + 1800 unika butiksbesök!