Polestar 2 är den första bilen med Google Assistent integrerat. För att visualisera detta har Polestar i samarbete med SRC skapat ett Google Home event kit. Med en interaktiv exponering illustreras och kommuniceras Google-funktionerna för besökare i Polestar Spaces, som är deras fysiska butiker globalt.

Med Google Assistant i Polestar 2 är det exempelvis möjligt att med rösten sätta på kaffet hemma, låsa dörren eller släcka lamporna. Från hemmet kan man såväl styra olika funktioner i bilen, som få hjälp med andra saker som att kolla batterinivån i bilen eller få en 360 vy av sin Polestar 2.

Med en design som harmonierar med Polestars unika varumärkesuttryck tog vi fram en exponering som skapar uppmärksamhet och bjuder in till att testa funktionerna på plats. Vi designade 3D-printade objekt på podier för att symbolisera funktioner i hemmet, såsom en kaffebryggare, lampa och dörrlås. Med ett röstkommando kan besökare som sitter i en Polestar i Spaces tända objekten, ett lite abstrakt konstnärligt och unikt sätt att visa hur bilen kommunicerar med hemmet.

Med detta event kit får Polestar en exponering som kan tas ut globalt och som skapar både uppmärksamhet, dialog och interaktion i Spaces!

Dela inlägget: