Nu kan du uppleva det senaste inom retail utan att lämna hemmet eller kontorsstolen.

Funderar ni på att utveckla ett nytt eller befintligt koncept, eller vill du bara ha en uppdatering om de senaste retailtrenderna – ”åk med” på vår Retail Safari till Japan virtuellt genom att titta på vårt webinar när det passar dig. SRC besökte Tokyo på en Retail Safari under december 2019. Vi har sammanställt våra spaningar och observationer i ett fullspäckat och rykande färskt webinar från Tokyo – en marknad som ligger långt fram i ledet inom retail.

I vårt kostnadsfria webinar får du en djupdykning i de senaste retailtrenderna, guidad av Robert Kron, Creative Director på SRC. Du får bland annat en inblick i Mujis fantastiska komplex med livsmedelsbutik, mode, heminredning, restaurang, kafé, barer och mycket mer. Och vi spanar in Starbucks Reserve Roastery – en underbar upplevelse i tre våningsplan. Det och många fler spännande retail-innovationer med det senaste inom AR, VR och AI-teknologin och så klart robotar in action.

På en timme hinner du få mycket intryck – men kontakta oss gärna om du vill ha mer trendspaningar, en skräddarsydd spaning eller om du bara vill diskutera möjligheter och utveckling med oss.

Mejla robert.kron@srcmail.se så får du en länk till vårt kostnadsfria webinar.

Release för vårt Webinar ”SRC Retail Safari Tokyo” den 2/6 2020 kl. 9

Dela inlägget: