Nu finns det en helt unik avdelning med kategorin ”Nutrition & Care för hästar” som SRC utvecklat i samarbete med Willab! Tillsammans har vi arbetat med att utveckla den här kategorin som har ett stort sortiment och en kund som behöver mycket rådgivning och kunskap i samband med köp. Allt startade med en översyn och strukturering av sortimentet i en behovsindelning. Detta stöttas av ett koncept med smarta lösningar för exponering, navigering och köpvägledning.

Avdelningen finns hos vår fantastiska pilotbutik, Svensk Ridsport i Kungsbacka, en av landets största ridsportbutiker, som med stort engagemang satsar på den här kategorin. Kategorin har fått en helt ny inramning och placering i kundvarvet. Med en butikskommunikation som är tydlig och informativ blir det helt klart enklare för kunden att handla. Den nya strukturen gör det också enklare för butiken att hjälpa kunderna såväl som att drifta sortimentet i avdelningen.

Willab AB är en varumärkesleverantör som erbjuder ett brett sortiment för såväl häst, husdjur och lantbruk.

Vi ser redan resultat i ökad försäljning och mycket nöjda kunder. Det ska bli så spännande att fortsätta följa det här tillsammans med Willab och Svensk Ridsport.

 

Dela inlägget: