Findus ny kund hos SRC

SRC välkomnar Findus som ny kund! Vårt första uppdrag blir att stötta Findus med shopper marketing genom att lyfta utvalda produkter i årets julkampanj i butik och andra säljdrivande kanaler. Vi ser fram emot vårt samarbete och passar på att önska Findus stort lycka till som en av tre finalister i kategorin Årets Leverantör på Dagligvarugalan!

Dela inlägget:

Karo Pharma samlar insikter med SRC

Just nu jobbar vi intensivt tillsammans med Karo Pharma för att samla insikter i tre kategorier: hudvård, kompressionsstrumpor och munskölj. Karo Pharma har en bred portfölj med varumärken inom vardagshälsa såsom Locobase, Decubal, Mabs och Flux.

Vi stärker nu insikterna om konsument och shopper genom fokusgrupper online såväl som webbenkäter. Målsättningen med de nya insikterna är att stötta alltifrån innovation till hyllan i butik och apotek.

Dela inlägget:

Doggy lanserar nyheter i samarbete med SRC

Nu kan vi äntligen berätta om vårt fina samarbete med Doggy AB. Tillsammans har vi under ett års tid arbetat med deras marknadsledande varumärken Mjau och Doggy för att vidareutveckla och relansera produktvarumärken inom både kattmat och hundmat.

Vi brinner extra för samarbeten och uppdrag av det här slaget då vi får använda hela vår retailkunskap. Från insikter och workshops till strategisk plattform, konceptutveckling och designtester toppat med införsäljningsstöd i filmformat och en stark lanseringskampanj i butik och online. Allt i ett tätt samarbete mellan SRC:s team och både marknad och sälj hos Doggy AB.

Doggy AB är Sveriges största tillverkare av hund- och kattmat. Sedan 1903 har man producerat svensklagad katt- och hundmat av hög kvalitet. Vi ser fram emot ett fortsatt inspirerande samarbete!

Dela inlägget:

SRC och Bel Nordic skapar säljande butiksevent

På uppdrag av Bel Nordic har SRC designat ett engagerande koncept för butiksevent. Syftet är att lyfta och positionera varumärkena Babybel® och Den Skrattande Kon® som ett perfekt mellanmål. I samarbete med Rider Eventmarketing har vi förverkligat eventet genom engagerad eventpersonal som skapar en upplevelse utöver det vanliga.

Resultatet är ett framgångsrikt eventkoncept som framhäver varumärkena i rätt kontext, ökar försäljningen och lyfter shopperns butiksupplevelse!

Dela inlägget:

Beslag Design ny kund hos SRC

Beslag Design har valt SRC för ett nytt retailsamarbete. Vi ska tillsammans utveckla koncept för exponering av Beslag Designs sortiment i retail och på mässor.

Beslag Design erbjuder ett exklusivt urval av beslag och inredningsdetaljer för såväl det egna hemmet som den offentliga miljön. Sedan 1972 har företaget vuxit stadigt och är idag branschledande inom beslag- och interiörprodukter. Att det är detaljerna som lyfter inredningen och gör helheten komplett är en devis som vi såklart ska ta fasta på även i vår konceptutveckling! Vi ser fram emot ett spännande samarbete och att vara med på Beslag Designs fortsatta framgångsresa.

Dela inlägget:

Freudenberg väljer SRC för researchuppdrag

Inom vårt erbjudande SRC Retail & Shopper Insight skapar vi sedan 40 år tillbaka insikter för våra kunder inom allt från kategori, koncept, produkt och varumärke, till förpackningsdesign och kommunikation. Vi erbjuder en rad olika metoder för research av såväl shoppern som konsumenten, i butik eller online.

Just nu genomför vi research inom flera segment på uppdrag av Freudenberg Home & Cleaning Solutions. Resultatet ska ligga till grund för deras framtida strategi och utveckling. Företaget omsätter ca 1 miljard euro och är en av de större aktörerna inom tvätt- och rengöringsprodukter med ett flertal starka varumärken.

Dela inlägget:

Ett fysiskt och digitalt event för VegMes följare

VegMe organiserade en lyckad cookalong för VegMes följare i samarbete med SRC. Under Musikhjälpen 2021 budade VegMe hem en matlagningskväll med Gustav ”Jävligt gott” Johansson. Några av VegMes följare från sociala media var inbjudna att delta fysiskt, men man kunde även ta del av kvällen via stories på Instagram. SRC var på plats under kvällen för att fotografera och löpande publicera innehåll. Ett engagerande event för en god sak!

Dela inlägget:

SRC skapar ny kundupplevelse för Tetra Pak-besökare

Varje år tar Tetra Pak i Lund emot många kundbesök från hela världen. En viktig del av mötena är ett besök i Tetra Pak Product Discovery Room. Här har Tetra Pak samlat sina förpackningar från hela världen i en fysisk och audiovisuell upplevelse om företaget och deras produkter. Upplevelsen ska utveckla nya och befintliga kundrelationer, skapa fler affärsmöjligheter och ge besökaren en wow-känsla kring Tetra Pak att med sig hem till sin marknad. SRC fick uppdraget att göra en remake på hela rummet, från design och inredning till att skapa en helt ny digital upplevelse!

Förutom att skapa själva rummet, har mycket fokus legat på att ta fram det digitala innehållet. I flera olika filmer presenteras företagets vision, förpackningstrender runt om i världen och en mer djupgående inblick i Tetra Paks olika affärsområden. Dessa filmer har vi skapat i nära samarbete med mediebyrån KAN i Malmö. I den fysiska upplevelsen av rummet ingår också dörrar som automatiska öppnas upp och visar Tetra Pak enorma bredd av förpackningar. Se filmen så förstår du varför vi är så stolta över detta uppdrag!

Dela inlägget:

SRC är på årets viktigaste byggmöte!

I år var det äntligen dags igen för Nordbygg i Stockholm! Mässan är Nordens största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen och pågår denna vecka. SRC har flera stora kunder inom byggfackhandeln så därför är det givet att vi besöker mässan för att få en bra inblick i vad som händer i branschen och träffa våra kunder såklart.

Några spaningar som vi tar med oss är att det finns många initiativ kring hållbart byggande, utökade serviceerbjudanden och såklart nya smarta produkter. Bygg är en fantastiskt spännande bransch som vi gärna håller extra koll på!

Dela inlägget:

SRC får ett ännu grönare Grumme att synas i butik!

En av Orkla Cares viktigaste lanseringar för 2022 är när Grumme går över till klimatvänlig kartongförpackning på alla flytande tvättmedel. Ett steg som man är först med i segmentet och behöver därför skapa maximal synlighet och köplust för denna grönare lansering. Givetvis är vi på SRC stolta över att hjälpa vår kund Orkla Care med detta. Från SRC:s vassa verktygslåda för shopper marketing har vi skapat butiksmaterial för både hylla och golv och kommunikation som lockar till impuls- och prövoköp.

Dela inlägget: