SRC söker Digital Strateg

Som Digital Strateg hos SRC ansvarar du för att utveckla, underhålla och utvärdera en bred digital mix som hjälper våra uppdragsgivare att uppnå deras mål.Du vet vad som krävs för att vara en god beställare av en kraftfull digital marknadsmix.

Vi söker dig som:

  • Har ett brinnande intresse för digitala plattformar och rör dig obehindrat i digitala verktyg och plattformar
  • Har stor förståelse och god insikt om vad som krävs för att förstärka våra uppdragsgivares varumärken och försäljning på en strategisk nivå
  • Är van att beställa och hantera digitalt innehåll i olika plattformar
  • Är van att följa upp och analysera effekten av digitala insatser
  • Har ett starkt driv och är självgående
  • Är tekniskt intresserad och har ett brinnande intresse för trender och förändringar i det digitala landskapet
  • Vinner förtroende genom att vara en duktig kommunikatör som kan vägleda och inspirera våra kunder såväl som teamet.

Du kommer vara länken mellan vårt sylvassa team av projektledare, kreatörer och partners som mediebyråer, webbyråer, SEO konsulter osv. Det är en merit om du har erfarenhet från byråvärlden.  Förutom att hålla i den dagliga kommunikationen med våra kunder har du en säljande approach och är bekväm med att hålla presentationer för små och stora grupper.

Placering i Helsingborg/Malmö.

Hör av dig med ditt CV eller om du bara vill veta mer via mejl till: christian.andersson@srcmail.se

 

Dela inlägget:

Chocolatte – ny kund hos SRC!

SRC välkomnar Chocolatte som ny kund! Chocolatte tillverkar mångfaldigt prisbelönta, exklusiva praliner. Produktionen sker lokalt i Helsingborg med försäljning i butikerna i Malmö och Helsingborg.

Chocolatte har nu tagit SRC till hjälp för att utveckla sin redan välfungerande e-handel. SRC står för digital strategi och mediaköp samt fungerar som bollplank och teknisk rådgivare. Vi ser fram emot att stötta Chocolatte i sin ambition att ha Sveriges bästa e-handel inom finchoklad. Tillsammans tar vi sikte på nästa nivå och ser till att fler upptäcker Chocolatte.

Dela inlägget:

SRC söker Senior Retail Consultant

Vi söker en säljande strategisk projektledare till vårt Retail Concept team.

Du har erfarenhet av kedjeutveckling, konceptutveckling, butiksdesign och brinner för att skapa köplust i butik. Du är en kreativ strateg som också har god känsla för design.

Du gillar att jobba i team och har förmodligen ett stort eget nätverk. Du är intresserad av och har koll på det senaste inom retail. Du är en duktig kommunikatör med en förmåga att paketera och framföra inspirerande presentationer på allt från idéer till strategier och utbildningar.

Placering i Helsingborg/Malmö.

Hör av dig med ditt CV eller om du bara vill veta mer via mejl till: addi.runolfsdottir@srcmail.se

Dela inlägget:

SRC välkomnar Golfstore som ny kund!

Golfstore är en franchisekedja med över 300 butiker i sex olika länder i norra Europa. Golfen har just nu ett starkt uppsving och Golfstore vill hjälpa sina medlemmar att skapa så intressanta butiker som möjligt. SRC ser fram emot ett samarbete som både ska stärka varumärket och driva försäljning i butik.

Dela inlägget:

SRC skapar hållbarhetsrapport för Nyhléns Hugosons

SRC har tagit fram en strategi för att kommunicera och visualisera Nyhléns Hugosons hållbarhetsarbete. Den årliga hållbarhetsrapporten har nu tydlig koppling till varumärkets position i en lättillgänglig rapport som är enkel att överblicka för olika intressenter.

SRC skapar löpande innehåll till Nyhléns Hugosons sociala medier för att kommunicera bolagets initiativ och mål inom hållbarhet. Vi har sedan tidigare också tagit fram en film om Alviksgården, en grisgård som blivit belönad för sitt hållbarhetsarbete.

Nyhléns Hugosons har under året, trots tuffa utmaningar i omvärlden, tagit stora kliv framåt mot de mål som satts upp, både klimatmässigt och vad gäller samhällsengagemang och medarbetarskap. Nu har det fina hållbarhetsarbetet fått en lika fin form att visas upp i.

Dela inlägget:

SRC Art Director nominerad till Kristallen!


I kvällens Kristallen gala är SRC:s Melker Henningsson tillsammans med produktionsbolaget Rafflande nominerade i kategorin årets barnprogram! Vi är väldigt stolta över att vara med på resan och Kokobängs enorma succé!

Dela inlägget:

Aegirbio ny kund hos SRC

SRC välkomnar Aegirbio som ny kund hos SRC.  Företaget verkar inom biotechmarknaden där de har utvecklat unika snabbtester för en mängd olika sjukdomar och sjukdomstillstånd. Aegirbio är en börsraket där många positiva nyheter under 2021 har ökat aktiekursen en bra bit över 1 000 procent! Man avser att lansera ett brett sortiment av självtester under varumärket Quretest, en lansering med enormt stor potential då alla trender förutspår att självtestmarknaden kommer att explodera inom en snar framtid.

SRC kommer att hjälpa Aegirbio med lanseringsmaterial, då primärt för den nordiska marknaden. Vi ser fram emot ett spännande samarbete.

Dela inlägget:

Orkla Cares sommarkampanj i storformat


Världens minsta husvagn har fått världens största expo! Orklas Cares stora sommarkampanj är i full gång och på Stora Coop Sisjön i Göteborg har man tagit kampanjen till ”the next level” i butik. Förstapriset i kampanjen, en cykeldriven husvagn i miniformat, står i centrum och tillsammans med starka varumärken som LdB, Family Fresh, Bliw och Nutrilett går det att skapa både magi och säljtryck i butik. Vi på SRC är tacksamma över att återigen fått förtroendet att ta fram Orkla Cares sommarkampanj!

Dela inlägget:

SRC utvecklar 50-tals inspirerad godisbutik för Cloetta

SRC har i samarbete med Cloetta utvecklat en unik godisbutik mitt i Gamla Linköping, en av Östergötlands största turistattraktioner! Uppdraget var att skapa en butik med inspiration från 50-talets snabbköpsbutiker i kombination med idéer från Cloettas konceptbutik i Malmö, även den utvecklad av SRC. Vi har i ett helhetsgrepp arbetat fram layout, inredning, unika säljlösningar, kommunikation, belysning, ljud, doft och visuellt uttryck. Fokus har legat på kundupplevelsen, men även på en mer funktionell butik med tidsenlig inredning och smart butikslayout. I konceptet skapades även en ny lösning för skyltfönster som förstärker den historiska fasaden i Gamla Linköping. 

I den ombyggda butiken får kunderna uppleva nostalgi och njuta av en skön och annorlunda atmosfär medan de shoppar Cloettas alla klassiker. Har du vägarna förbi så är sommarförsäljningen redan i full gång!

Dela inlägget:

SRC inleder samarbete med Lenta Hypermarket i Ryssland

SRC välkomnar Lenta Hypermarket i Ryssland som ny internationell kund! Lenta är en av landets största retailkedjor inom dagligvaruhandeln med 255 hypermarkets och 139 supermarkets. Vi är redan i full gång med våra uppdrag och ser fram emot att tillsammans med Lentas team utveckla Rysslands dagligvarumarknad.

Dela inlägget: