Kundevent som lyfter både platsen och digitala kanaler

SRC har tillsammans med Mobilia handelskvarter skapat en lyckad kampanj som under fyra helger i december lät medlemmar i kundklubben tävla om generösa presentkort. Under temat ”En vip jul” har fokus varit på att ge alla medlemmar i Mobilia VIP-klubb extra guldkant på julen – och dra extra många besökare till platsen under december.

Engagemanget på Mobilias sociala medier var stort under kampanjperioden. Tävlingen hade över 1400 tävlande och målet var satt till 1000. VIP-klubben värvade drygt 850 nya medlemmar under kampanjperioden.

Aktiviteten ägde rum på en specialbyggd eventyta på Mobilia – en stor kub mitt i kundstråket, som vinnaren fick kliva in i för att hämta sin vinst. Eventet dokumenterades i sociala medier för att locka deltagare till kommande helger.

Dela inlägget:

SRC och Abba skapar smakfull julkampanj

Nu lackar det mot jul och SRC har haft nöjet att skapa en heltäckande julkampanj för kedja och butik tillsammans med Orkla Foods. Den varma, genuina julhälsningen är utformad för att fungera i samtliga mediakanaler och skapa igenkänning hela vägen från säljmaterial till slutkund. Kampanjidén är konstruerad i ett manér som alla varumärken kan bära.

Kommunikationen andas hantverk, tradition och umgänge samt lyfter julens goda smaker. Julkampanjen har förflyttat Abba till ett samtida uttryck som kan leva över mer än en jul och fungerar lika bra vid POS som i kundernas egen media.

Dela inlägget:

SRC i nytt samarbete med ForSea

SRC välkomnar med stolthet ForSea som ny kund. ForSea – som nyligen bytt namn från Scandlines, trafikerar färjelinjen Helsingborg-Helsingör med fyra fartyg. I samband med lanseringen av ett nytt varumärke och kommunikationsplattform har ForSea anlitat SRC för en analys av sina butiker ombord och ett strategiskt arbete för dessa framåt.

Vi ser fram emot ett mycket spännande samarbete, och drar såklart nytta av både vår retailkompetens och tidigare erfarenheter av att jobba med taxfree-butiker på färjelinjer och flygplatser.

Dela inlägget:

Beijer öppnar ny butik i Sundsvall

Med hjälp av SRC har butiken fått ett helt nytt uttryck som gör att den är modernare och mer inspirerande att handla i. Lycka till!

Dela inlägget:

Verum och Fjäll väljer SRC!


SRC hälsar Verum och Fjäll varmt välkomna! Två varumärken som är starka symboler för norrländsk livsmedelstradition. SRC:s uppdrag blir att vässa kommunikation och aktivering i butik. Producerade helt på norrländska råvaror levererar Fjäll sin karakteristiska kittlande smak och Verum möter konsumenten med löftet om ”Filgood från Norrland”. SRC ser fram emot både utmaningen och samarbetet.

Dela inlägget:

Mobilia i topp i Malmö – med hjälp från SRC

SRC arbetar sedan flera år tillbaka med Mobilia Handelsplats som deras retailbyrå med utveckling och aktiviteter för att stärka varumärket Mobilia. I Malmö råder det en mycket tuff konkurrens mellan flera köpcentrum om att vara det mest attraktiva för malmöbon. I årets tracking var det 1 av 3* i urvalet som föredrog att besöka Mobilia före andra köpcentra i Malmöområdet. Det innebär en ökning från föregående mätning och Mobilia stärker ytterligare sin tätposition. Titta gärna in på Mobilia om du är i Malmö!

*Källa: SRC Research, Internetundersökning via Market Insight/Userneed, okt 2018

Dela inlägget:

SRC satte mustaschen på Kalles

Som en del i sitt varumärkesbyggande engagerar sig Kalles Kaviar i Mustaschkampen. SRC är stolta över att få medverka till detta goda ändamål. I det här projektet har vi tagit fram kommunikationsidén och förpackningsdesignen, där Kalles har fått bära Mustaschkampens mustasch. Ett varumärke som Kalles Kaviar har möjlighet att få stor genomslagskraft med till synes enkla medel. Budskapet ”Till dig som har en pappa. Eller två.” har ett inkluderande och direkt tilltal, och uppmanar alla att påminna sina pappor om att gå och testa sig för prostatacancer. Kalles Kaviar tar mustaschkampen ända in på frukostbordet.

Dela inlägget:

Dormy lyfter sitt butikskoncept tillsammans med SRC

Dormy är en expanderande butikskedja för alla golfintresserade. Med hjälp av SRC tar Dormy sina 12 butiker in i en ny uppdaterad form, där kunderna ska få en mer inspirerande och spännande upplevelse. SRC arbetar med att tydliggöra butikskonceptet, skapa smarta säljlösningar samt öka möjligheterna till merförsäljning. Vi ser fram emot ett spännande samarbete!

Dela inlägget:

Nestlé Purina väljer SRC!

På SRC är vi stolta över att inleda ett samarbete med Nestlé Purina inom kategorin djurmat. Purina är en ledande aktör på den svenska djurmatsmarknaden, med ett antal kända varumärken som Gourmet, Latz (f.d. Pussi) Purina One, Dentalife och Friskies.

SRC:s uppdrag är att utveckla försäljning, kommunikation och närvaro i svensk retail i samarbete med Purina kring samtliga varumärken inom katt- och hundmat. Vi ser fram emot ett spännande arbete framöver och ett extra stort ”välkomna” från alla våra byråhundar!

Dela inlägget:

SRC stöttar Skruf med inspirerande shop-in-shop

Skruf har sedan ett antal år samarbetat med en av konceptbutikerna för snus som finns på Nordby köpcenter i Strömstad. Skruf har tillsammans med SRC nu vidareutvecklat butikskonceptet med ny design och tydlig navigering för ett ständigt växande planogram i kategorin.

Målsättningen för det nya konceptet är att öka butikens försäljning, bygga varumärket Skruf och driva kategorin snus genom ökad synlighet samt att lyfta både nyheter och sortiment.

Attraktiva och säljande golvexponeringar präglar det första intrycket hos kunderna. Butiken, som är en shop-in-shop med självplock, är full av inspiration!

Välkommen in!

Dela inlägget: