SRC skapar och aktiverar digitalt content i olika kanaler för en mängd varumärken i olika branscher. Vi ville passa på att lyfta några exempel och intressanta teman som vi jobbar med just nu.

För VegMe driver vi vegotrenden på VegMes hemsida, i SoMe, programmatisk annonsering och via Mynewsdesk. För Toms räkning arbetar vi med att aktivera säsong och lansera nyheter. Till detta kopplas exponering och aktivering i butik i dagligvaruhandeln. Tillsammans med Nyhléns Hugoson bygger vi varumärke, hållbarhet och lokal närvaro i utvalda digitala kanaler. Även detta följs upp med exponering och synlighet i butik. Med Skånemejerier stöttar vi lanseringar genom t.ex. digital sampling via Some till butik för att skapa prövoköp på nyheter.

Spännvidden i uppdragen är stor och kreativiteten har inga gränser – men det handlar alltid om en kraftfull mix med effekt både på försäljning och varumärkesbyggande i ett helhetsperspektiv. SRC tar hand om hela processen från idé till kreation, genomförande och uppföljning. Är du nyfiken på att veta mer hur man skapar digitalt content som stöttar din affär över flera kanaler så hör av dig till oss!

Dela inlägget: